Hakkımızda

Uluslararası ticaret şirketi Pafta Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Türkiye İstanbul merkezli olup Avrupa ülkeleri, İngiltere, Kuzey, Güney Amerika, Asya ve Afrika’dan dünyanın her yerine her türlü ürün ve malların paralel ihracat ve ithalatında uzmanlaşmış iç ve dış ticaret kadrosu ile kusursuz, titiz çalışma anlayışı ve sürdürülebilir ticaret anlayışıyla hizmet vermek amacı ile kurulmuştur.

Tecrübemizi ve bilgi birikimimizi yanımıza aldık, sektörde her zaman bir adım önde olmak için ilerliyoruz; çağdaş ve dinamik yapımızla Müşterilerimize dünya çapında hizmet vermeye devam ediyoruz.

Müşteri odaklı çalışma stratejisi ile “en iyi” olmayı hedeflemek, insan kaynaklarına gereken önemi vermek, gelişimin kaynak yaratmaktan geçtiğini unutmamak, iş ahlakını ve dürüstlüğü “olmazsa olmaz” koşul hâline getirmek ve ülkemize güç verdiğinin bilincinde bir dünya oyuncusu olmak en temel ilkemizdir.

Biz Kimiz

Pafta iç ve dış ticaret 2022 yılında ithalat ve ihracat yapmak üzere kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır.  Değişen global ekonomik ortam ile şirket Türkiye’de yabancı menşeli şirketlerin ürün üretimini ve Türkiye mümessili gibi alanlarda da faaliyet göstermeye başlamıştır. Pafta olarak kurmuş olduğumuz geniş sevkiyat ağımız ve hizmet algımız sayesinde ürünlerinizin zamanında teslim edilmesini sağlamaktayız. İşimizi profesyonel anlamda yapıp tamamlamak için gereken her türlü bilgi ve donanıma sahip bir firmayız. İhracat departmanımız müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamaya belirli pazarların gereksinimlerine uygun ürünler geliştirmeye ve teslim etmeye kararlıdır. Türkiye ve uluslararası itihalat ve ihracat alanında geniş tecrübemize dayalı olarak belirlenmektedir.

Firmamızda kalite tutarlık ve bağlılıktan asla ödün verilmez. Yeni ürün tasarım ve teknolojiler ile ön planda olmuştur. Ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam etmekte, müşterilerinin ve ortaklarının ihtiyaçlarına uyum sağlamak ultra düzeyde çaba göstermektedir. Ürünlerimiz dünyanın çeşitli Ülkelerine ithal edilmektedir. Bünyemizde bulunan ürün gamımızı inceleyerek ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere Pafta iç ve dış ticaret ile İş birliği yaparak ulaşabilirsiniz. Ülkemize, müşterilerimize ve çözüm ortaklarımıza sağladığımız katkının farkındayız. İthal ve ihraç ettiğimiz her ürün Avrupa standartlarına uygun sertifikalara sahiptir. İhraç ettiğimiz her ürünün ülkemizi temsil ettiğini düşünerek ürünlerimizin yüksek kalite standartlarında olmasına maksimum özeni gösteriyoruz. Alanlarında tecrübeli mühendis ve çalışanlarımız teknolojik ve sektörel gelişmeleri takip ederek kendilerini sürekli yenilemektedirler. Hizmet içi eğitimler ile daha profesyonel ve bilinçli hareket etmektedirler. Hedef odaklı çalışmayı, üretmeyi ve hareket etmeyi ilke edinmiş bir ekibiz.

Sürdürülebilirlik

Ekolojik denge ve kaynakları koruma bilinci etrafında şekillenen bir sürdürülebilirlik politikası benimsiyoruz. Verimliliğe odaklanıyor, proaktif önlemler almanın önemli olduğunu biliyoruz. Dünyaya, çevreye, insanlığa ve gelecek kuşaklara karşı olan sorumluluğumuzun farkındalığıyla dünyanın bize sunduğu her türlü kaynağı özenle kullanıyoruz.

Hedeflerimiz Vizyon ve Değerlerimiz ​

Pafta Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret, çalışanlarıyla birlikte sürekli gelişmeyi, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunarak müşterilerimizi memnun etmeyi amaçlıyor. İşte bu nedenle ülkemiz, müşterilerimiz, ortaklarımız ve yan sanayi için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefledik.

Pafta Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Değerleri :

MÜŞTERİLERİMİZ VELİNİMETİMİZDİR

Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek yegâne önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak temel görevimizdir.

DAİMA “EN İYİ” OLMAK, VAZGEÇİLMEZ HEDEFİMİZDİR

Kalitede, hizmette, ikmal kaynaklarımız ve ticari ilişkilerimizde, ortaklarımıza sunulan yatırım seçeneklerinde en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak birincil vazifemizdir.

EN ÖNEMLİ SERMAYEMİZ, İNSAN KAYNAĞIMIZDIR

Ürün ve hizmetlerimizin kalitesi çalışma arkadaşlarımızın kalitesiyle başlar. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü Topluluğumuza kazandırmak ve istihdam etmek, insanımızın yeteneklerinden, gücünden ve yaratıcılığından azami düzeyde fayda sağlamak; verimliliklerini artırmak, gelişmelerine olanak sağlamak, iş birliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratmak, Pafta Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret’in kuşaklar boyu devamlılığını sağlamak için benimsediğimiz yoldur.

AMACIMIZ, SÜREKLİ GELİŞMEK İÇİN KAYNAK YARATMAKTIR

Hizmetin sürekliliğini sağlamak üzere, gerekli yatırımları gerçekleştirebilmek; küçük ve büyük tasarrufların birleşmesini teşvik etmek üzere sermayenin hakkı olan karı, hissedarlara sağlamak; çalışanlarımızın ve toplumumuzun ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunmak üzere, faaliyetlerimizden kaynak yaratmak ve tüm kaynaklarımızın rasyonel kullanımını sağlayarak savurganlığa ödün vermemek, ana ilkelerimizdendir.

ÜSTÜN İŞ AHLAKI VE DÜRÜST ÇALIŞMA İLKELERİNE BAĞLI KALMAK DÜSTURUMUZDUR

Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacı ile iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir. Türkiye ve Dünya için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak görevimizdir.

GÜCÜMÜZÜ ALDIĞIMIZ TÜRK EKONOMİSİNE GÜÇ KATMAYI HEDEF ALIRIZ

Pafta Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Ailesi olarak Topluluğumuzun ana ilkesini şu sözlerle ifade etmek isteriz: “Bizim Anayasamız şudur; Devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de var olacağız. Demokrasi varsa hepimiz varız. Memleketimizin ekonomisini kuvvetlendirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Ekonomimiz güçlendikçe demokrasi daha iyi yerleşir, Dünyadaki itibarımız artar.”

Şirket Yönetim Şeması

Erkan Kızılay

Genel Müdür

Pezhman Tayyari

Genel Koordinatör

Abdylla Charyyev

Satış Departman Müdürü

Nurşin Şen

Finans Müdürü

Sümeyra Demirdaş

Muhasebe Müdürü

Serkan Deveci

Bilgi işlem Müdürü

Derya Ürün

İnsan Kaynakları