NAKLİYE - ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK

Sektörde en üst düzeyde müşterilerle çalışmak sadece bir kavram değildir. Bu işinize adanmışlıktır, doğru ürünleri, doğru zamanda, doğru yere ulaştırmak olmazsa olmaz ilkemizdir.

Pafta Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Kara, hava ve deniz lojistiğinde bütünleştirici bir güç olmayı, yaptığımız ticarette lojistiğini de üstlendiğimiz her İş’te müşterilerimiz için hayatı mümkün olduğunca kolaylaştırmak için küresel uçtan uca çözümlerle müşterilerimizin siparişlerini verdiğimiz temrinler doğrultusunda sağlam bir şekilde zamanında ulaştırmak için zor görüneni alternatif çözümler üreterek ticari ve sosyal ilişkiler ağımızı kullanarak basitleştirmeyi amaçlayan bir firmayız. 

Kara ve deniz taşımacılığı, gümrükleme, depolama, sevkiyat ve çok daha fazlası dahil olmak üzere kargo taşımacılığının tüm aşamalarını profesyonel çözüm ortaklarımız ile takip edip ediyor ve yönetiyoruz.

Lojistiğin işletmenin performansı, varlıkların getirisi gibi konular üzerinde önemli bir etkisi vardır. Lojistiğin amacı; hızlı dağıtım yapmak, maliyeti düşürmek, verimi artırmak ve stokları azaltmak olmakla birlikte nihai amaç müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Maliyeti düşürmek için bu süreçte yapılan her değişiklik, her yenilik ticari bir anlam ifade ettiğinden inovasyon olarak değerlendirilebilir. 

Çünkü inovasyon, yeni veya ciddi ölçüde geliştirilmiş ürünün (mal veya hizmet) veya sürecin, yeni pazarlama yönteminin veya yeni örgütsel yöntemin işletme içi uygulamalarında, işyeri organizasyonunda veya dış ilişkilerde uygulanmasıdır. Ürün/hizmet, süreç, örgütsel ve pazarlama olmak üzere dört inovasyon türü bulunmaktadır. 

Taşıma, depolama, ambalajlama, stok yönetimi, elleçleme, sipariş yönetimi, müşteri hizmetleri, gümrükleme ve talep tahmininden oluşan lojistik faaliyetlerinin her biri için inovasyonun bu dört türü de uygulanabilir. 

‘’Biz sorun değil çözüm üretiyoruz’’