İnert Seramik Boncuk

İnert Seramik Bilyalar, çeşitli kimya endüstrilerinde katalizör, adsorban ve kurutucular için yatak destek ortamı olarak yaygın şekilde kullanılmaktadır. en tutarlı fiziksel özellikler ile katalizör, adsorbanlar, moleküler elek ve silika jel için yatak destek ortamlarında iyi bir seçimdir. Uygulanan işlem, hidroterleme, hidroçatlama katalitik dönüşüm, katalitik oksidasyon, dehidrasyon için 3A moleküler elekler, doğal gaz kurutma için 4A moleküler elekler veya H2S ve CO2 giderimi için 5A moleküler elekler, kükürt giderme işlemi, kükürt geri kazanım üniteleri vb. içerir.
İnert alümina seramik bilyaların birincil rolü, gaz ve sıvı dağılım noktalarını arttırmaktır. Ayrıca düşük mukavemetli aktive edici katalizöre destek ve koruma sağlarlar.
Birçok endüstride kaplama ve destek malzemesi olarak kullanılan mükemmel ürünlerdir. 1.8 inçten 2 inçe kadar birçok farklı boyutta mevcuttur.
Düşük su emme oranına ve kararlı kimyasal özelliklere sahiptirler. Yüksek basınca ve yüksek sıcaklıklara dayanabilirler ve ayrıca alkali, asit ve birçok organik çözücünün korozyonuna dayanabilirler. İnert alümina seramik bilyalar sert sıcaklıklara dayanıklıdır.

Kullanım alanları 

İnert seramik bilyalar, gübre, petrokimya ve diğer endüstrilerde katalizör ve katalizör taşıyıcı olarak yaygın şekilde kullanılmaktadır. Spesifik yüzey alanı ve yüzey aktivitesine ek olarak, taşıyıcının seçim kriterleri mekanik dayanıklılık, kimyasal kararlılık ve farklı seçicilik dahil olmak üzere birçok başka göstergeyi de içerir.