PATSIL-30 KOLLOİDAL SİLİKA GELİŞTİRİLMİŞ YÜKSEK PERFORMANS ÖZELLİKLERİ:PARÇACIK BOYUTU,KIVAM İLE PAFTA MÜHENDİSLİĞİN YENİ ÜRÜNÜ OLARAK PİYASAYA SÜRÜLÜYOR…

PATSİL-30, ağırlıkça yaklaşık% 30 katı olan kolloidal silikanın alkali, sulu bir dispersiyonudur. Silika dispersiyonu sodyumla stabilize edilir ve amorf silika parçacıkları negatif bir yüzey yükü taşır. Silika parçacıkları ayrıktır, hafif pürüzlü, küresel bir şekle sahiptir ve dar bir parçacık boyutu dağılımında bulunur. Dispersiyonun fiziksel görünümü, sudan biraz daha viskoz olan yarı saydam bir sıvıdır.

Özellikler

Silika (SiO2 olarak) ağırlıkça. % : 29-31

Özgül Ağırlık: 1.20 – 1.25

pH : 9.5 – 10.5

Titre Edilebilir Alkali (Na2O olarak) ağırlıkça. % : 0.300 – 0.600

Özgül Yüzey alanı m2 / gm: 300 – 375

B-4 Fincan üzerinde Ölçülen viskozite (Sn): 12.5-13.5

(Tüm testler 25oc’de ölçülmüştür)


PATSİL-30 kolloidal silika ürünleri, tipik olarak dar bir parçacık boyutu dağılımı sergileyen, düşük nanometre boyut aralığındaki silika parçacıklarının sulu dispersiyonlarıdır. Proses tasarımı ve kontrolü, kalite ve tutarlılığı sağlar. Mükemmel saflık ve çok çeşitli seçeneklerle bir araya gelen bu özellikler, PATSİL-30 koloidal silika ailesini birçok uygulama için mükemmel bir seçim haline getirir. PATSİL-30 koloidal silika, ürünlerinizin inorganik bağlayıcılar, güçlendirici ve güçlendirici maddeler, refrakter bağlayıcı maddeler ve yüzey düzenleyiciler olarak performansını artırır. Bir bağlayıcı olarak, katalizör yıkama kaplamalarında ve katalizör yapılarında, hassas hassas döküm kalıplarında, yalıtım levhalarında ve diğer refrakter elyaf bazlı parçalarda mükemmel mukavemet ve yapışma sağlar. Aynı zamanda, zeolitlerin imalatında, işlevsel kaplamalarda yardımcı bağlayıcılar olarak ve topaklaştırışı maddeler olarak ve kağıt imalatında bir silika kaynağı olarak da kullanılabilir.

 

Kolloidal silika, çeşitli farklı endüstriyel uygulamalarda kullanılır. Örneğin, yapıştırıcıların yoğunluğunu arttırmak için katkı maddesi olarak, suda çözünür ve suda çözünmeyen malzemeleri birlikte karıştırmak için, suda çözünür polimerleri stabilize etmek için de kullanılabilir. Ek olarak, kolloidal silika, kaplamaların yoğunluğunu arttırmak, kaplamaların sürtünme katsayısını azaltmak ve kaplamaların yüzey görünümünü iyileştirmek için faydalanabilir.

Müşteri Desteği ve Hizmeti

PATSIL-30 koloidal silikayı seçtiğinizde, Pafta ile çalışmanın faydalarını da seçmiş olursunuz. Pafta’nın uzun süredir çalışmalarını yürüttüğü bir malzeme olan silika konusundaki uzmanlığımız, sağladığımız müşteri hizmetleri ve teknik destek de açıkça görülmektedir. Benzersiz tescilli parçacık büyütme ve formülasyon uzmanlığı ile Pafta, uygulamanız için doğru ürün özelliklerini sunmak için çözümler geliştirir. Kendini işine adamış Ar-Ge ve teknik destek ekiplerimizin sektöre özgü süreçlere ve sorunlara ilişkin kapsamlı anlayışı, ürünlerimizden maksimum değeri almanızı sağlar.

 

Paylaş